ایزو 22000مرتبط با ایمنی وسلامت مواد غذایی می باشد و متقاضیان این گواهینامه سازمان هایی هستند که در زمینه صنایع غذایی ویا صنایع مربوط به آن فعالیت میکنند.
در این استاندارد مخاطره هایی که می تواند سلامت و ایمنی موادغذایی را به خطر اندازد شناسایی و کنترل می شوند تا درنهایت موادغذایی مصرفی سالم و بهداشتی وارد بازار شوند.
ایزو 22000 یک ابزار بسیار قدرتمند جهت اثبات سالم بودن مواد غذایی می باشد وبه دلیل نقاط اشتراکی که با ایزو 9001 (سیستم مدیریت کیفیت) دارد بهتراست قبل از اجرای این استاندارد ابتدا ایزو 9001 پیاده سازی شود.
از دیگر مزایای ایزو 22000